Zawód: kelner
Symbol cyfrowy: 513101
K1-T.9. Wykonywanie us³ug kelnerskich
K2- T.10.Organizacja us³ug gastronomicznych
Forma kszta³cenia-zaoczna
Lp. |
Nazwa przedmiotu |
Liczba godzin |
Kszta³cenie wspólne dla wszystkich zawodów
|
1. |
Bezpieczeñstwo i higiena pracy |
20 |
2. |
Podejmowanie i prowadzenie dzia³alno¶ci gospodarczej |
20 |
3. |
Jêzyk obcy zawodowy |
30 |
4. |
Kompetencje personalne i spo³eczne |
20 |
5. |
Organizacja pracy ma³ych zespo³ów |
20 |
Kszta³cenie wspólne dla zawodu
|
6. |
Podstawowe wiadomo¶ci z kelnerstwa |
131 |
Kszta³cenie dla kwalifikacji (T.9.)
|
7. |
Sporz±dzanie potraw i napojów |
175 |
8. |
Obs³ugiwanie go¶ci |
92 |
Kszta³cenie dla kwalifikacji (T.10.)
|
9. |
Planowanie us³ug gastronomicznych |
187 |
10. |
Rozliczanie us³ug gastronomicznych |
80 |
£±cznie: |
775 |
Praktyki zawodowe: |
8 tyg.(320 godz.) |
|